Crowdfunding og vinflasker


I dag har vi lanceret vores første crowdfunding-kampagne. Det har på mange måder været noget vi har taget tilløb til. Dels fordi det kræver meget tid at opbygge, markedsføre og administrere - og dels fordi... "det går jo godt for jer, hvorfor i al verden skal i bruge vores penge?"


Alkoholfri bobler

Det har været en fantastisk sommer. Varm og tørstig. Eric har brygget som var der no tomorrow, Mette har solgt Læsk ind i en masse nye steder, så du nemmere kan få slukket tørsten og Line har lavet alt udenom og midt i mellem. Det har været en dejlig sommer. Og rigtig mange gange har vi hørt "kunne I ikke lave en kombucha på vinflaske?"...og "det kunne være så fedt, hvis:

  • ...vi kunne sætte en flot dele-flaske på bordet her i restauranten"

  • ...jeg havde noget i vinbaren til dem, som ikke drikker alkohol"

  • ...jeg kunne drikke bobler med min gravide veninde"

Vores læskedrikrevolution handler ikke kun om at lave bedre "sodavand". Der er en stigende efterspørgsel på det gode alkoholfri alternativ til vin, cider, øl, champagne etc. Om vi kalder det "læskedrik" eller "smagfuld, fermenteret, perlende drik uden alkohol" er jo underordnet - kombucha er en fantastisk syrlig og læskende, kompleks og perlende drik, der tilfredsstiller smagsløgene uden at give dig sukkerchok eller tømmermænd.


CrowdfundingVi vil vildt gerne udvikle nye, økologiske kombuchavarianter. Og at hælde det på vinflasker, har længe været et ønske... men det er dyrt at starte ny produktion, og der er en masse, der skal betales up front. Vi har haft en vild vækst i 2018, men det betyder også, at vi hele tiden skal brygge mere end vi gjorde i sidste måned. Og den slags koster og er en udfordring for likviditeten. Mere om det en anden dag... :-)


Vi har derfor valgt at kickstarte vinflaske-projektet som en crowdfunding-kampagne. Har du lyst til at få fingrene i en af vinflaskerne fra vores allerførste special edition limited edition mikrobryg, så skynd dig ind og bestil en flaske. Det kan også være, at du bare har lyst til støtte os og modtage lidt Læsk-march som tak. Hver en krone tæller, og vi sælger også workshopbilletter og private masterclasses. Kig forbi. Tusind, tusind tak for din support!


Alt det bedste,

Eric, Mette & Line

Find kampagnen her: https://crowdfunding.coop.dk/project/397

SOCIAL MEDIA

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

NEWSLETTER

100% organic production

Læsk FVST fødevarestyrelsen kontrolrapport

© 2020 Læsk ApS

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle