SOCIAL MEDIA

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

NEWSLETTER

100% organic production

Læsk FVST fødevarestyrelsen kontrolrapport

© 2020 Læsk ApS

Cocktail - gin, kombucha, rabarber



Tusind tak til Camilla Drost fra Atelier Ea, der har udviklet denne lækre sommercocktail. Vi kan anbefale at kigge nærmere på de fantastiske opskrifter på hendes blog www.atelierea.com


OPSKRIFT

(Giver 2 cocktails)


Ingredienser


TIL RABARBERSIRUP

400 gram rabarber

250 gram rørsukker

250 ml vand 1 teskefuld rosenpeber, let knust

2 teskefulde friskpresset citronsaft


TIL COCKTAILEN

5 cl gin

10 cl hyldeblomst-kombucha

1 spiseskefuld rabarbersirup

Rosenpeber

Isterninger


Fremgangsmåde


TIL RABARBERSIRUP

  1. Forbered rabarberstilkene; kasser bladene, rens stilkene og skær dem ud i 1 cm lange stykker.

  2. Læg rabarberstykkerne sammen med de resterende ingredienser i en lille gryde og bring det i kog. Lad det simre under låg i 20 minutter. Tag gryden af varmen og lad det stå i yderligere 10 minutter.

  3. Hæld rabarbersiruppen gennem en sigte - brug bagsiden af spiseske til at presse det sidste saft ud af rabarberne. Brug en tragt til at hælde siruppen på en steriliseret glasflaske.

  4. Siruppen holder sig i køleskabet i op til fire uger.

TIL COCKTAILEN

  1. Bland gin, kombucha og rabarbersirup sammen med et par isterninger i en cocktail shaker. Det hele røres sammen og sies ned i to cocktailglas.

  2. Pynt med rosenpeberkorn.


Opskriften kan også findes på: Bo Bedre og Atelier Ea

Læsk sommer cocktail rabarber hyldeblomst gin

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle