Hvem er hende den tredje?

Updated: Oct 2, 2018


Måske har du bemærket et 3. ansigt i Læsk det seneste stykke tid. Enten fordi hun popper op i dit Instagram feed, sender dig en email eller pludselig står i din restaurant og siger, hun synes du skal smage Læsk. Sig pænt goddag til Mette.


RUS - vandkefir

Det var svært ikke at bemærke den storsmilende vandkefir-ekspert Mette i det københavnske bryggermiljø. Dels fordi hun fermenterede læskedrikke ligesom os (wohoo!), og dels fordi hun siden 2017 havde lejet sig ind i vores bryggeri...


Mette havde startet Rus, en one-woman-business som lavede den lækreste lemonadeagtige vandkefir "citRus" med citron, æblecidereddike og humle.


Vi bryggede vores læskedrikke i de samme lokaler, brugte det samme udstyr, solgte mange af de samme steder, havde de samme udfordringer og grinede af de samme jokes. En dag, da vi begge sad og betalte hver vores årlige gebyr til en eller anden instans, kiggede vi på hinanden og besluttede at slå pjalterne sammen.


Kørende sælger

I Læsk har Mette fået det daglige ansvar for salg. Måske har du allerede set hende ude i byen med Læsk t-shirt, kasket, flagrende jakke og hendes business briefcase. Det er oftest hende, der er ude og give smagsprøver og så shaker hun en ond Kombucha Margarita, så overvej lige at find os næste gang vi annoncerer fredagsbar. Hun slæber også en del kasser på leveringsdage, hvilket forklarer de store guns. Vigtigst af alt; vi er vilde med Mette og vores opgraderede team.


SOCIAL MEDIA

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

NEWSLETTER

100% organic production

Læsk FVST fødevarestyrelsen kontrolrapport

© 2020 Læsk ApS

  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle