SOCIAL MEDIA

  • White Facebook Icon
  • White Instagram Icon
  • White LinkedIn Icon

NEWSLETTER

100% organic production

Læsk FVST fødevarestyrelsen kontrolrapport

© 2020 Læsk ApS

Vintercocktail - gin & ginger kombucha



Tusind tak til skønne Camilla Drost fra Atelier Ea, der har udviklet denne krydrede vintercocktail. Tag et kig på hendes blog for flere fantastiske opskrifter www.atelierea.com


Opskrift

(4 cocktails)


60 ml gin

60 ml simpel citronsirup (opskrift nedenfor)

600 ml ingefær kombucha (jeg bruger Ginger fra Læsk)

Pynt:

Citronskal

Rosmarinkviste

Isterninger

  1. Bland gin, sirup og kombucha i en cocktail shaker. Fordel ligeligt i 4 glas.

  2. Tilsæt is, og pynt derefter med lidt citronskal og en rosmarinkvist i hvert glas.



Krydret lemon simple syrup

150 gram rørsukker

100 gram friskpresset citronjuice

50 gram vand

Revet skal af 1 økologisk citron

2 kanelstænger

1 stjerneanis

  1. Knus kanelstænger og stjerneanis let i en morter.

  2. Anbring alle ingredienser i en lille gryde og bring i kog mens der røres konstant indtil sukkeret er helt opløst. Tag gryden af varmen og lad siruppen trække i 30 minutter under låg.

  3. Si siruppen over i et glas, hvorefter din sirup er klar til brug. Den kan opbevares i køleskabet i op til en måned.

Opskriften kan også findes på: Bo Bedre og Atelier Ea







  • Facebook - Black Circle
  • Instagram - Black Circle
  • LinkedIn - Black Circle